promovare site

Cum ar fi ca site-ul tau sa fie vizibil sau chiar foarte bine cunoscut?

Cum ar fi sa ai un numar foarte mare de vizitatori bine targetati si vanzarile sa creasca remarcabil?

Ar fi un succes, indrazneste sa fii primul!

Promovarea site-ului reprezinta cea mai buna solutie de a castiga in fata concurentei. Indiferent de metodele folosite, important este sa actionezi rapid si constient de beneficii.


Promovare Site oferim servicii de promovare a site-ului dumneavoastra web pe Google, garantam top 10 in Google, indrazneste sa fii primul!

Cele mai des folosite metode de promovare web sunt cele de optimizare site pentru motoarele de cautare si promovare in Google. Noi oferim servicii complete de promovare site, promovare in Google si cea mai eficienta optimizare site.

promovare site

1. Promovare site

prin link building:

• Inscriere in directoare web – metoda de promovare web care ajuta ca vizibilitatea site-ului sa creasca in mod considerabil;

• Schimb de link-uri – un mod extraordinar de promovare site pentru a creste importanta site-ului pentru motoarele de cautare. O promovare site corecta va utiliza aceasta metoda pentru a profita de avantajele unor parteneriate de calitate;

• Postari de articole cu un continut fresh pe bloguri, forumuri, comunicate de presa.

2. Promovare Site prin e-mail:

• O campanie de e-mail reprezinta trimiterea de anunturi publicitare catre mai multe adrese de e-mail;

• Se realizeaza exclusiv pentru noutati.

3.Promovare in Google:

• Promovare web prin campanii Adwords – o solutie rapida si eficienta de promovare site pe prima pagina Google.

Linkurile Sponsorizate reprezinta o metoda de promovare website in care rezultatele sunt garantate si direct proportionale cu investitia. Promovarea site-ului prin Adwords trebuie realizata in mod corect pentru a nu se risipi resurse. Exista reguli pentru realizarea de campanii eficiente, reguli de optimizare constanta a campaniilor, toate pentru o promovare site de calitate.

O promovare web eficienta aduce rezultate vizibile, satisfactii financiare si beneficii pe termen indelungat. Fie ca vrei rezultate imediate pe care le putem obtine prin linkurile sponsorizate, fie ca vrei optimizare web pentru un termen mai indelungat, noi te ajutam sa ajungi pe prima pagina Google si sa ramai acolo.

Reclama Facebook reprezinta o metoda de promovare catre un public tinta specific, targetat dupa sex, zona geografica etc.

Informatii privind promovare site prin SEO:

Promovare Site avantaje:

Vizibilitate maxima: potrivit unui studiu facut de catre cei de la Google, 80% din oamenii care cauta un produs pe internet se hotarasc pe prima pagina.

Diferenta de pret fata de alte tipuri de reclama: TV, outdoor, reviste, etc, unde preturile sunt mult mai mari.

Durabilitate: acest tip de promovare are o durata mult mai lunga si odata ajunsi pe prima pagina nu mai sunt costuri suplimentare. Acestea vor exista doar in cazul in care pe domeniul dumneavoastra este o concurenta acerba, iar site-ul are nevoie de mentenanta.