google adwords

Promovare Link Sponsorizat oferim servicii de promovare a site-ului dumneavoastra pe Google, prin linkuri sponsorizate, Indrazneste sa fii primul!

Daca te intrebi cum poti sa ajungi foarte rapid cu site-ul tau pe prima pagina Google chiar si din prima zi de existenta in mediul online sau cum poti aparea pe prima pagina dupa orice cuvant cheie relevant afacerii tale, raspunsul este unul singur: utilizand Google Adwords.

Link Sponsorizat este sistemul de publicitate al marelui motor de cautare Google, sistem care iti aduce rezultate imediate, vizibilitate maxima pe prima pagina a motorului de cautare Google si vizitatori foarte bine targetati. Aceasta metoda de promovare pe Google, se efectueaza prin realizarea de anunturi publicitare eficiente si afisarea lor doar pentru utilizatorii direct interesati de produsele/serviciile oferite. Astfel, cand utilizatorii cauta pe Google informatii despre produse/servicii referitoare la afacerea ta, le vor gasi din prima la categoria linkuri sponsorizate.Nu merita oare sa ai si tu
link sponsorizat?

linkuri sponsorizate

Mai mult, cu ad words nu ai doar vizitatori targetati ci si un sistem de plata avantajos din toate punctele de vedere si anume Plata Pe Click. Cu promovare Google platesti doar pentru ce primesti. Cand un utilizator cauta pe Google dupa un cuvant relevant afacerii tale, va gasi pe prima pagina anuntul tau. Daca acesta doar apare si nu este accesat, nu platesti nimic. Daca vizitatorul este interesat de anunt (si este bine sa fie) va face click, va fi directionat pe site si atunci tu platesti un pret pe click. Pretul acesta este variabil si influentat de o serie de factori: concurenta, calitatea site-ului, vechimea in Google,etc. Toate acestea sunt punctate de Google si ajuta la stabilirea pretului pe click. Cu cat ai mai multe click-uri, cu atat ai mai multe sanse de conversie.

Avantaje Link Sponsorizat:

Clasarea site-ului dumneavoastra pe prima pagina in Google in numai cateva ore.

Targetarea precisa doar a utililizatorilor direct interesati de serviciile dumneavoastra.

Posibilitatea de a controla bugetul alocat pe luna, zile, chiar si ore.

Flexibilitatea de constructie si gestionare a campaniei, astfel orice schimbare poate fi efectuata in timp real.

Monitorizarea vizitatorilor, astfel putem analiza comportamentul de consum al persoanelor interesate de produsele/serviciile oferite, pentru a ne focusa eforturile catre o directie cat mai eficienta de promovare.

Google AdWords Qualified Professional, oferim servicii complete de optimizare SEM, promovare SEM si promovare SEO. Apeleaza la noi cu incredere daca ai nevoie promovare site, promovare adwords, promovare facebook. Te ajutam la eficientizarea costurilor campaniilor prin constructie corecta si optimizare permanenta a acestora.

Pentru oferta completa Google Adwords nu ezita sa ne contactezi.