reclama facebook

Facebook o importanta retea de socializare online, iti ofera deosebita oportunitate de promovare targetata a afacerii tale. Folosind aceasta retea de socializare, iti promovezi afacerea catre un public tinta specific. Altfel spus, alegi exact ce te intereseaza si cine sa vada reclama ta.

Publicitatea in retele sociale prezinta numeroase beneficii, aducand un trafic relevant cu mare potential de a se transforma in clienti. Forma de publicitate in retele sociale, face ca anunturile sa fie mai personalizate.

Timpul ridicat petrecut de utilizatori pe aceasta retea de socializare, face ca reclama pe Facebook sa fie foarte vizionata, informatiile fiind mai concentrate. De asemenea, un avantaj major este faptul ca poti opta pentru o imagine care sa insoteasca anuntul text. Plata pentru publicitate Facebook se face pe click dar si plata pe 1000 de vizualizari.

Fie ca alegi publicitate pe Facebook, Google Adwords sau orice alta metoda de promovare site,inclusiv promovare SEO, suntem aici sa va ajutam in constructia si eficientizare a costurilor campaniilor.

De asemenea, te putem ajuta cu crearea de pagini Facebook profesioniste sau cu servicii complexe de creare site.

Avantaje utilizare reclama pe Facebook:

Targetarea bazata pe date demografice reprezinta avantajul major al acestui sistem de publicitate pe Facebook.

Gradul ridicat de implicare al utilizatorilor.

Posibilitatea de utilizare a imaginii si a textului in acelasi timp, care ajuta la realizarea unei comunicari mai eficiente. De asemenea, campaniile de promovare pe Facebook pot fi mult mai creative.

Noutatea sistemului de promovare online, cresterea numarului de utlizatori si a importantei in viata acestora a retelei sociale Facebook.

Daca doriti o oferta de pret concreta puteti contacta unul dintre expertii nostri.